Jiangs Akupunkturhus

Jiangs Akupunkturhus blev grundlagt i 2012 som en privatakupunktørpraksis. Vi tilbyder væld af den primære sundhedspleje løsning til vores patienter.

Vi tilbyder forskellige og kvalitative ydelser til private og erhvervskunder over hele linjen. Vores professionelle team er parat til dig og evt. din virksomhed inden for vores ekspertise.

Som akupunktører gør vi vores yderst for at:

  • Forstå din sygdom – og de diagnoser, du kommer med fra det danske sundhedsvæsen
  • Vurdere dit helbred med baggrund i akupunktur og den kinesiske tradition 
  • Vi gør vores yderst for at forstå fagudtryk som akupunktører
  • Vi gør meget ud af at tale om, hvad der er godt for dig og  dit helbred.

Vi er ikke autoriseret som læger eller andet personale inden for sundhedssektoren i Danmark. Vi er uddannet som læger i den kinesiske sundhedssektoren. Da denne ikke har nogen officiel anerkendelse i Danmark, så er det vigtig at vores behandling og rådgivning ikke forveksles med den behandling og rådgivning der kommer fra den danske sundhedssektor.  

I Kina arbejder der traditionelle læger på hospitalerne, som vi kender dem fra Danmark. De har i modsætning til Danmark, ligeværdige læger, der kombinerer traditionelle kinesiske akupunktur og naturmedicin.

Flere læger og almindelige folk i Danmark er begyndt at interessere sig mere for anatomi, forebygning og kroppens evne til at helbrede sig selv.

Vi hjælper gerne læger når de spørge os.

VORES VISIONER:

  • Vi vil som akupunktør afhjælpe vore patienters lidelser med akupunktur og tilhørende behandling
  • Vi ønsker at udbrede kendskabet til korrekt akupunktur
  • Vi ønsker at udbrede kombinationsbehandlinger (kombination af vestlig og traditionel kinesisk medicin med akupunktur) mod lidelser – i Kina har man brugt kombinationsbehandlinger i over 100 år. Det skal dog tage udgangspunkt fra en forespørgsels fra en dansk læge.
  • At dele viden på tværs af østlig og vestlig medicin
  • At gøre en forskel for enhver, der har behov for vores hjælp

VI ER TILSKUDSBERETTIGEDE

Vi er de første i Danmark, der søger mod at behandler med en kombination af vestlig medicin (kræver autoriseret dansk læge) og traditionel kinesisk medicin med akupunktur og naturmedicin – en metode der i Kina er brugt i over flere 1000 år, og som er standard i dag. Vi er tilskudsberettigede gennem langt de fleste sundhedsforsikringer, samt Sygeforsikringen “danmark”.

Sådan kan du få tilskud:

1. De fleste sundhedsforsikringer.

2. Sygeforsikringen ”danmark” giver tilskud til akupunktur, når betingelserne for tilskud er opfyldt – læs mere her.

Danmarks Sygeforsikring giver tilskud til akupunktur

3. Gennem det gule sygesikringskort grp. 2 er der dækning ved frit valg af akupunktør, hvilket betyder, at konsultationer og undersøgelser er tilskudsberettigede.

Vi anbefaler dog altid, at du tjekker med dit forsikringsselskab omkring dækning af dit specifikke problem, før et akupunktur behandlingsforløb påbegyndes.

VI ER MEDLEMMER AF:Som 

CODAN

Danica

ALM. BRAND

IF

Tryg

PFA

Topdanmark

AP Pension

Runa

ihi Bupa

Mølholm

Skandia

Gå til vores behandlingsoversigt.

PÅ GENSYN I VORES AKUPUNKTURKLINIK!