Rygsmerter – Behandling med akupunktur

Har du ondt i ryggen kan akupunktur nok hjælpe dig. Tag kontakt til os så vi sammen kan finde den rigtige behandling til dig. Rygsmerter er en folkesygdom, og alt for mange danskere har problemer med smerter i ryggen. Faktisk er det hver fjerde dansker, der lider af rygsmerter af den ene eller anden art. Meget ofte vil akupunktur kunne afhjælpe de ofte stærke smerter i ryggen.

Forskellige former for rygsmerter:

Generelt omtales rygsmerter som “ondt i ryggen”, og det kan dække over rygsmerter, der sidder i lænden, højere oppe på ryggen eller smerter fra en diskusprolaps. Som nævnt kan disse smerter i ryggen være meget kraftige, og ofte er det ikke formålstjenligt at indtage store mængder smertestillende medicin. Rygsmerter kan vare ganske få dage – eller de kan være af mere kronisk karakter.

Akupunktur og rygsmerter

Med akupunktur kan vi ofte fjerne eller stærkt reducere smerterne – og dermed give dig en bedre dagligdag. Forud for en akupunkturbehandling går en grundig undersøgelse, og vi vil ligeledes kunen rådgive dig om bedre arbejdsstillinger og siddestillinger.