Astma, allergi og høfeber behandling med akupunktur

Allergi og høfeber kan effektivt behandles med akupunktur kombineret med traditionel kinesisk medicin. Ved at styrke din krops immunforsvar reduceres generne ved allergier og høfeber kraftigt. Faktisk er allergi og høfeber blandt de sygdomme, vi behandler mest – og med størst succes. Allergi er en reaktion i immunsystemet mod noget, som ikke direkte er farligt for kroppen. Man kan være allergisk overfor f.eks. støvmider i husstøv, svampesporer, pollen fra f.eks. græs, birk, el og bynke, og nogle stoffer i visse fødevarer og medicin, f.eks. penicillin. Symptomerne kan være øjne der løber i vand, kløe i øjne, næse og svælg og på kroppen, vejrtrækningsproblemer astma og nysen. Kontakt os for at vi sammen kan planlægge dit behandlingsforløb?

Hvornår skal din allergi og høfeber behandles med akupunktur?

Du får det største udbytte af akupunktur mod pollenfremkaldt allergi og høfeber, når vi starter behandlingen lige inden pollensæsonen starter. Du kan også få hjælp senere i sæsonen – men størst effekt opnås, når du starter tidligt. Som regel skal der 3-5 behandlinger til for at få den største effekt på din allergi eller høfeber.

Som akupunktør kan vi arbejde med at klarlægge din allergi, så du ved, hvilke påvirkninger, du bør undgå. Allergi kan stamme fra mange ting – lige fra mad over tøj til støv og kemikalier.